WinWin Psychology Blogindlæg

Med overbevisning i sindet….

Jeg holder af rene gulve…. muligvis fordi jeg så sjældent har det, og jeg tænker at både hunden og katten også holder af rene gulve, for de bøvler straks på dem så hårtotterne flyver.

Men jeg synes rengøring er virkelig kedeligt, og min mand må hade at gøre rent lige så meget som jeg, for ellers ville han nok gøre det lidt oftere. Vi prioriterer ikke økonomi til et rengøringsfirma, så når jeg begiver mig ud i den kedsommelige proces at opnå rene gulve, så konfronteres jeg altid med en øjeblikkelig dårlig samvittighed over de ubenyttede ”rengøringsmuligheder” jeg støder på i mit hjem.

Heldigvis er der mentale råd for sådan øjeblikkelig dårlig samvittighed og præcis som når FOA-forhandler Dennis Kristensen formår at afvise en aftalt musketered som noget der forpligter ham til et fællesskab, formår jeg at vende mit knap så rene hus til et positivt udtryk for at jeg må have et rigt liv!

Jojo, den holder skam i Winnies folkeret den her – hvis jeg nu havde tid nok til at gå rundt og vaske køkkenskabe, pudse vinduer og alt det andet som nogen gør i deres hjem, altså vel og mærke opgaver jeg hader at løse, så måtte det være fordi jeg ikke havde andet at tage mig til i mit liv….. heldigvis er mit hjem ganske urengjort mange steder (og ingen i familen har allergi overfor støv) og det NETOP FORDI jeg har en masse andet for i mit liv!

Det handler bare om at have overbevisning i eget sind, så kan man slippe afsted med det man synes bedst om og indigneret skråle ”til HELVEDE med dårlig samvittighed!” …. Den har både Dennis og jeg regnet ud 😉

Winnie Ladefoged Kjelsgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.