Velkommen

Krop og sind hænger sammen – når vi bliver mentalt overbelastet, medfører det ofte fysiske symptomer eller det kan betyde at vi tager nogle valg, der er nemmere men dårlige for vores krop. Omvendt kan fysiske skavanker også medføre at vi får skrammer på sjælen, at det bliver svære at få mening med livet og finde glæde i dagligdagen.

Min professionelle tilgang til arbejdet med mennesker tager sit udgangspunkt i at trivsel kommer, når vi har det godt i både krop og sjæl. Det er ikke sådan at man skal have åbent hele den personlige ”Pandoras æske” og fortalt alt som sin fortid, for at man sindsmæssigt kan få det godt. Vi har alle oplevelser eller valg, vi gerne ville have været foruden. Fortiden er en del af os uanset hvad, men hvis der er en rimelig afklaring, behøves den ikke at definere os og vores trivsel fremadrettet.

Så når jeg står overfor et menneske i mistrivsel, der gerne vil have min hjælp, så vil jeg have et løsningsorienteret fokus, hvor søvn-, kost- og motionsvaner skal tages med i betragtning, når vi arbejder med sindet.

Det er i en sund og afstemt balance mellem krop og sind, at trivselen kan bo – det er mit fokus i arbejdet med ethvert unikt menneske jeg samarbejder med.

 

Winnie Ladefoged Kjelsgaard

Cand.Merc & MS in Mental Health Counseling.